CV-werkzaamheden

CVHet is bijna zo ver. Het CV systeem van het Kadoelerbos zal de komende maanden niet gebruikt worden voor verwarming.
Een uitgelezen kans voor u als eigenaar om, tijdens deze periode, radiators of radiatorkranen te vervangen.

NB: De kosten voor vervanging van radiators of radiatorkranen zijn volgens de splitsingsakte voor rekening van de individuele eigenaar.

Deze werkzaamheden mogen en kunnen niet door de eigenaar zelf worden uitgevoerd omdat de CV-installatie een collectief systeem is. Door de complexiteit en grootte van het systeem wordt er een andere methode gebruikt om deze werkzaamheden uit te voeren.
Daarnaast moeten er voor het uitvoeren van deze werkzaamheden nogal wat zaken gecoördineerd worden. Er moeten afsluiters in de bergingen van eigenaren dicht gezet worden, individuele afspraken gemaakt worden en de werkzaamheden in de appartementen worden uitgevoerd met behulp van afvriesapparatuur. Indien u hier meer over wil weten kunt u ons op onderstaand nummer bereiken.

De VvE Kadoelerbos hanteert dit jaar een andere werkwijze. U kunt nu op een moment wat het beste in uw agenda past, een afspraak maken met het bedrijf, om deze werkzaamheden uit te laten voeren. Indien u deze werkzaamheden wil laten uitvoeren, dan kunt u contact opnemen met:

Rademaker installatie techniek, de heer John Steentjes
Edisonstraat 35
ZOETERMEER
Tel: 079 – 34 14 808

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geďnformeerd

Met vriendelijke groet,
Beheer- en Adviesburo Van der Schaaf
D.Versteeg Bouwkundige
Tel: 030-65 65 107.

 

Laatste aanpassing: 17 mei 2014